Bouwmachines

Bouwmachines

Sterke merken

Gebr. Weststrate Bouwmachines BV is exclusief dealer van verschillende A-merken in de grondverzet- en recyclingbranche. Het programma van het merk Atlas bestaat uit overslag- en recyclingmachines, mobiele graafmachines, spoorwegmachines en rupsgraafmachines. Kubota is de wereldwijde nummer 1 op het gebied van minigravers met een eigengewicht van 700 kg tot 8.500 kg. Het merk Giant vertegenwoordigd een brede range van compacte knikladers. Verder zijn we dealer van Bomag verdichtingsmachines zoals trilplaten, stampers en walsen, en Kubota en Messersi minirupsdumpers.

Natuurlijk levert Gebr. Weststrate Bouwmachines BV ook uitrustingstukken zoals kantelstukken en bakken, Kinshofer overslaggrijpers, Dehaco sloophamers en trilblokken enz.

Gebruikte bouwmachines

Ons assortiment biedt tevens gebruikte bouwmachines van verschillende merken en uitvoeringen. Door regelmatige inruil en handel hebben wij een sterk wisselende voorraad.

GWB Verhuur

Omdat er steeds meer projectmatig gewerkt wordt door onze klanten hebben wij de beschikking over een uitgebreide verhuurvloot. De verhuur doen we onder de naam GWB Verhuur. We zijn gespecialiseerd in de verhuur van overslagmachines voor het laden en lossen van schepen of in de recycling. Daarnaast hebben we alle machines voor het grondverzet van shovel tot compacte kniklader, van rupsgraafmachine tot minigraafmachine, van trilwals tot trilstamper en mobiele graafmachines in verschillende gewichten en uitvoeringen. De verhuurvoorwaarden zijn volgens de voorwaarden van BMWT Rent.

Service

Naast dit leveringsprogramma bieden wij u een goede service. We kunnen service bieden in onze werkplaats of op locatie. Ook zijn we VA-keur gecertificeerd om uw machine arbowettelijk te keuren.

Voor advies op het gebied van koop, huur of lease van de juiste machine bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.