Dewulf velddemo met de CP42 Smart Float in Wilhelminadorp

Dewulf velddemo met de CP42 Smart Float in Wilhelminadorp

Dewulf is trots om de volgende generatie van haar 3-in-1 pootcombinatie te lanceren in Nederland en België. De CP 42 Smart-Float GII (= generatie 2) combineert grondbewerking, poten en aanaarden in één werkgang om telers zoals u tijd, geld en manuren te besparen.

De CP 42 Smart-Float GII bestaat uit een combinatie van de gekende CP 42, getrokken 4-rijige bekerpootmachine, en de gloednieuwe SC Compact frees. De SC Compact is al het tweede type in de recent gelanceerde SC-frezenreeks van Dewulf. De frees staat garant voor hoge, betrouwbare prestaties, en blinkt uit in gebruiksgemak. De nieuwe generatie Smart-Float biedt een nog eenvoudigere en preciezere regeling van de werkdiepte dan de vorige versie.

Om geïnteresseerden de kans te geven om de meerwaarde en de prestaties van deze unieke CP 42 Smart-Float GII zelf te ervaren oprganiseert Dewulf in samenwerking met Gebr. Weststrate B.V.een velddemonstratie in Wilhelminadorp op donderdag 11 april 2019 aan de Katseveerweg.  Tijdens de demo  kunt u niet alleen de machine aan het werk zien, maar u kunt ook al uw vragen aan onze specialisten stellen.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden of u gratis inschrijven? Klik hier voor het aanmeldformulier

* Het al dan niet doorgaan van de velddemonstratie is afhankelijk van de weersomstandigheden.