Bakker Ulrum LMB B.V. nieuwe Delvano dealer in Groningen

We zijn blij dat we met mechanisatiebedrijf Bakker Ulrum tot overeenstemming gekomen over de verkoop en service van Delvano veldspuiten. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat Bakker Ulrum de juiste klantenkring heeft om de machines van Delvano aan de man te brengen.

Groningen is vanouds een belangrijk akkerbouwgebied. De vruchtbare kleigrond langs de kust vormen een belangrijke basis voor gewassen als aardappelen, granen en bieten. In deze teelten is het toepassen van gewasbescherming van groot belang. Gebr. Weststrate is dan ook blij dat in dit gebied een nieuwe dealer is gevonden in mechanisatiebedrijf Bakker uit Ulrum. Bakker Ulrum een bekend en vooraanstaand bedrijf en de goede service is een belangrijk speerpunt. Bakker heeft met Delvano een sterk merk binnengehaald op het gebied van landbouwspuiten wat perfect binnen het portfolio past van de Noord-Nederlandse dealer.

Door veranderende wetgeving op het gebied van spuittechniek ontstaat er steeds meer behoefte aan kwaliteitsproducten die ervoor zorgen dat aan de eisen voldaan kan worden. Door de samenwerking met Gebr. Weststrate en Delvano heeft Bakker Ulrum een goede partner gevonden die deze kwaliteitsmachines ontwikkeld. De veldspuiten van Delvano staan bekend om hun degelijkheid en goede werking. Het sterke punt van Delvano is dat maatwerk mogelijk is en machines klant specifiek worden geproduceerd.