Brand bedrijf Goes - UPDATE

Brand bedrijf Goes - UPDATE

Vrijdag, 15 april 2016

Zoals wij gisteren bekend maakten, hopen wij vanaf a.s. maandag 18 april voor u klaar te staan op ons tijdelijke adres: werkplaats Wilhelminapolder, Meestoofweg 6 te 4475 AR Wilhelminadorp.

Wij zullen ons maximaal inzetten om de service te verlenen die u van ons gewoon bent, waarbij wij kunnen terugvallen op onze vestigingen te Krabbendijke en Koudekerke.

ONDERDELENMAGAZIJN

Zoals gisteren aangegeven willen wij ook een begin maken met de opbouw van een nieuw onderdelenmagazijn. Het zal u duidelijk zijn dat dit bepaald geen sinecure is. Iets wat in meerdere decennia opgebouwd is, heb je niet in een handomdraai terug. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, stellen wij (voorlopig) de volgende regeling in:

  • onderdelen e.d. die u 's morgens bestelt, kunt u vanaf 13.30 uur ophalen op ons tijdelijke adres in de WP;
  • als u 's middags bestelt, kunt u uw bestelling de andere dag vanaf 8.00 uur ophalen.

Dit geldt voor onderdelen die wij voorradig hebben in Krabbendijke; onderdelen die besteld moeten worden bij een leverancier worden in Wilhelminadorp afgeleverd en kunnen daar afgehaald worden.

Adriaan Jansen werkt vanuit Krabbendijke en is bereikbaar op het gebruikelijke telefoonnummer: 0113-230112 (of rechtstreeks 242611). Hier kunt u uw bestelling plaatsen en hij maakt deze voor u gereed.

Adri Provoost werkt op de tijdelijke locatie in de Wilhelminapolder en is daar uw aanspreekpunt. Hij levert daar de bestellingen aan u af. Hij is bereikbaar via het algemene nummer 0113-230112 (of rechtstreeks 242613).

Voor spoedgevallen zoeken wij een passende oplossing. En als u tegen knelpunten aanloopt, schroom niet, maar trek aan de bel! Wij doen wat wij kunnen.

Met dank voor uw begrip!


Goes, 13 april 2016

TIJDELIJKE HUISVESTING BEDRIJF GOES

Wij kunnen u meedelen dat wij m.i.v. maandag 18 april 2016 tijdelijke huisvesting in gebruik hopen te nemen op het bedrijf van de W.P. te Wilhelminadorp.

De directie van de W.P. heeft ons het aanbod gedaan om hun werkplaats te gebruiken. Wij zijn blij met dit mooie aanbod en hopen hier met een aantal monteurs vanaf a.s. maandag voor u klaar te staan. Ook hopen we een begin te maken met de opbouw van het onderdelenmagazijn. Op ons tijdelijke adres blijven wij bereikbaar op de vertrouwde telefoonnummers.

Opnieuw onze dank voor het vele meeleven en meedenken!

Nader bericht volgt.


Maandag, 11 april 2016

Zoals u wellicht al hebt vernomen is onze vestiging in Goes gisterenmorgen getroffen door een ernstige brand. Helaas liggen hierdoor in Goes de werkzaamheden momenteel noodgedwongen stil.

Wij doen er alles aan om de gevolgen voor u zoveel mogelijk te beperken.

Onze mensen die normaal gesproken in of vanuit Goes werken, hebben vanmorgen hun werkzaamheden opgepakt vanuit onze vestigingen in Krabbendijke en Koudekerke. Telefoon en mail is inmiddels hersteld, zodat u hen kunt bereiken via de gebruikelijke telefoonnummers en mailadressen. Als u tegen problemen aanloopt, trek aan de bel en wij stellen alles in het werk om deze op te lossen.

Van verdere ontwikkelingen hopen wij u via deze site op de hoogte te houden.

Voor het vele medeleven dat wij van u ontvangen willen wij u alvast hartelijk bedanken!

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers

GEBR. WESTSTRATE B.V.