Nieuwe New Holland en Delvano TS 6000 afgeleverd

Vader Lau en de broers Laurens en Armin de Bat uit Oostdijk hebben hun zelfrijdende Delvano spuit ingeruild voor een nieuwe New Holland trekker met getrokken Delvano spuit met Wingsprayer.

De trekker is een T 6.175 Auto Command Blue Power geworden met variabele transmissie en alle mogelijke opties van luchtremmen t/m GPS. De motor heeft een nominaal vermogen bij 1800 t/min van 160 pk en met boost een vermogen van 175 pk. De trekker zal breed worden ingezet, o.a. voor grondbewerking zoals voor de spitmachine. In het seizoen voor de getrokken spuit maar eventueel tussendoor ook voor de kiepwagen.

De Delvano spuit met een tankinhoud van 6000 liter en spuitboombreedte van 33 meter voldoet door de Wingsprayer aan de hoogste emissie eisen. De spuit is ook uitgevoerd met het Delvano Eco Clean reinigingssysteem wat er voor zorgt dat de spuit automatisch wordt gereinigd. D.m.v. GPS sectieaansturing worden de secties automatisch in- en uitgeschakeld wat voorkomt dat er onnodig dubbel wordt gespoten in geren en op de kopakker.

Kortom deze complete nieuw combinatie voldoet aan al de huidige strenge milieueisen. Op de foto’s Armin de Bat, die de verantwoordelijkheid heeft gekregen voor al het spuitwerk, in actie op het veld.

We danken fam. de Bat voor het wederom in New Holland, Delvano en ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel succes voor de toekomst met de nieuwe aanwinst.