Nu ook Beco bij Gebr. Weststrate BV

Gebr. Weststrate B.V. dealer geworden van de befaamde Beco kipwagens. De BECO producten staan bekend om hun duurzaamheid, degelijke constructie en doordacht ontwerp. Onderscheidend zijn de BECO kipwagens door de compromisloze kwaliteitsoplossingen. Zo zijn de kipwagens uitgerust met een degelijk onderstel, een zeer torsie-stijf chassis en een doordachte vormgeving van de laadbak. Bovendien kenmerken de BECO kipwagens zich door een zeer hoog afwerkingsniveau. Kortom: de kwaliteit zit in de details.

Beco Landbouwkipwagens

De BECO landbouwkipwagens type SUPER zijn al sinds jaar en dag een begrip. De landbouwkipwagens zijn er in tandem-uitvoering met laadvermogens van 10 t/m 22 ton en in tridemuitvoering van 24 t/m 26 ton. Binnen deze zeer uitgebreide range, waarin de laadbaklengte per 500 mm oploopt, zijn er 2 hoogte-/breedteverhoudingen mogelijk zodat het altijd mogelijk is een optimale kipwagen te vinden welke is afgestemd op uw specifieke behoefte.

Beco Grondverzetkipwagens

De BECO grondverzetkipwagens zijn al jaren een begrip in de GWW-sector. BECO heeft bij de ontwikkeling van dit type kipwagens altijd een voortrekkersrol gespeeld en was één van de eerste fabrikanten die zich specifiek bezig hield met de ontwikkeling en productie van kipwagens voor zware bouwmaterialen (zoals zand, grond en puin). De huidige generatie grondverzetkipwagens type MAXXIM is dan ook een mix van meer dan 35 jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage en expertise. Kortom opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden. In zeer belangrijke mate heeft de ervaring van onze klanten er toe bijgedragen onze kipwagens door te ontwikkelen tot het niveau dat wij nu hebben bereikt. De BECO grondverzetkipwagens kenmerken zich door de complete standaard uitvoering, de hoogwaardige afwerking en kwaliteit.

De BECO grondverzetkipwagens zijn in tandem-uitvoering leverbaar van 8 t/m 26 ton en in tridemuitvoering van 28 t/m 36 ton, dus een enorme keus in mogelijkheden en laadvermogens.

Beco Haakarmcarrier

De BECO haakarmcarriers type ECONOOM zijn een zeer functionele oplossing voor het opnemen, transporteren, kippen of afzetten van containers. Door deze flexibiliteit kan de BECO haakarmcarrier multifunctioneel worden ingezet. De BECO haakarmcarriers onderscheiden zich door hun robuuste constructie welke een veelzijdig en continue gebruik garandeert het hele jaar door. Een unieke eigenschap van de BECO haakarmcarrier is bovendien het geïntegreerde chassis. Dit door BECO ontwikkelde chassis biedt door toepassing van hoogsterkte staal de mogelijkheid om extreem compact en laag te bouwen waardoor het voertuig relatief licht en door de lage bouwwijze zeer stabiel is. Bovendien is, dankzij dit zeer compacte chassis, een grote stuuruitslag van de besturing gerealiseerd terwijl de uitwendige breedte beperkt blijft tot 2.550 mm hetgeen een belangrijk pluspunt is i.v.m. de geldende wetgeving. Naast de standaard range haakarmcarriers met een schuifmast heeft BECO ook een 2-tal types compacte haakamcarriers met knikmast voor het lichtere werk ontwikkeld. De BECO haakarmcarriers zijn leverbaar in optrekcapaciteiten van 14 t/m 25 ton in tandem-uitvoering en 30 ton in tridem-uitvoering.