Rauch kunstmeststrooiers

Wereldwijd vertrouwen landbouwers en loonbedrijven op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de RAUCH-producten. De intensieve dialoog met landbouw en wetenschap leidt tot een consequente realisatie van de markteisen van vandaag en morgen.

Drie perfect afgestemde AXIS-modellen laten niets te wensen over.

AXIS 20.1 biedt professionele strooitechniek speciaal voor toekomstgerichte landbouw. Zijn grote broer, de AXIS 30.1, zorgt met een inhoud van drie ton eneen werkbreedte van 12 tot 42 m voor indrukwekkende cijfers. Op afstandbediende instelling van de kunstmestsoort en -kwaliteit evenals van de werkbreedte van 18 tot 50 m zijn de bijzondere kenmerken van de AXIS 50.1 W in de koningsklasse tot 4.000 kg nuttige belasting.

In combinatie met de exclusieve RAUCH-100-Hz-weegtechniek bieden de AXIS-modellen 20.1 W, 30.1 W, 50.1 W voor nog meer bedieningscomfort en precisie.Optioneel kunnen de AXIS 30.1 W en AXIS 50.1 W worden uitgerust met de meest moderne, toekomstzekere ISOBUS-technologie.Of het nu om gewassen met rijpaden tot 18 m gaat of om speciale gewassen, zoals in de fruitteelt: MDS biedt voor elke toepassing de beste oplossing.

Het flexibele systeem met opzetranden op de voorraadbak en het grote draagvermogen van het frame, staan garant voor een grote capaciteit. Ondanks de compacte constructie beschikt de MDS over voldoende ruimte voor gebruik en onderhoud.

Voor gladheidsbestrijding zijn efficiƫnte oplossingen nodig!

Het belangrijkste doel is het behoud van de verkeers - veiligheid. Bovendien moeten de kosten van de strooi - middelen worden verminderd en moet het milieu worden ontzien. Vooral bij de inzet van strooizout loont moderne techniek de moeite. Verliezen aan de straatrand of zelfs in groenstroken moeten zoveel mogelijk worden vermeden en een gelijkmatige verdeling van het strooimiddel zonder leemten moet worden gegarandeerd. De benodigde strooihoeveelheid moet worden verminderd om wezenlijke besparingen van strooimiddel te verwezenlijken.

Meer weten?