Steketee

Steketee

Steketee is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw. Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van het familiebedrijf LEMKEN en heeft het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Stad aan ‘t Haringvliet, Nederland. Klantgerichtheid en landbouwkundige expertise in software en mechatronica vormen de perfecte basis voor machines met maximale klantvoordelen. Hiermee creëert Steketee ruimte om te groeien voor zowel de gewassen als agrarische ondernemers.

 Sinds 2007 ligt de focus op intelligente cameraconcepten met plantherkenning voor automatische stuursystemen. Het Intelligent-Camera-Concept (IC) automatiseert het stuursysteem van de machine door middel van plantherkenning. De kleurencamera op deze machine herkent automatisch de gewasrijen en stuurt de machine onafhankelijk van de trekker tussen de gewasrijen door. De IC-technologie is zeer gemakkelijk in gebruik. De bediening is intuitief en wanneer u extra hulp nodig heeft, kunt u via Remote control service op afstand krijgen. Zo krijgt u direct technische ondersteuning in het veld.

 Het IC-Light-systeem bevat drie belangrijke componenten: de camera, de terminal en het parallel stuurframe. Verder zijn er verschillende opties te kiezen zoals led verlichting, een joystick voor handmatige besturing en tweede camera.

 Uiteraard biedt Steketee naast het IC-Light-systeem een compleet assortiment schoffelmachines aan voor elk gewas.

Meer weten?