Toyota terreinheftrucks

Toyota terreinheftrucks

Toyota veldheftrucks

Speciaal voor veldwerkzaamheden met de heftruck hebben we de Toyota veldtruck ontwikkeld. Deze originele heftrucks worden door ons aangepast  en weer voorzien van CE-keurmerk, zodat er bredere banden aan gemonteerd kunnen worden. De Toyota terreintruck is geschikt voor potplantenkwekers, boomtelers, oppotbedrijven, fruittelers, tuinders, bouwbedrijven, etc.

Door de brede banden is deze machine geschikt om op onverhard terrein te rijden. Er is een veldtruck met verbrandingsmotor leverbaar (lpg of diesel) met een hefvermogen van 1200 - 1800 kg. Daarnaast is er ook een elektrische terreintruck verkrijgbaar met een hefvermogen van 1000 kg.

De krachtoverbrenging van de veldtrucks met LPG- of dieselaandrijving op de wielen vind plaats door middel van een koppelomvormer (Torque Convertor) of door middel van een hydrostatische aandrijving.

Toyota 3-wiel veldtruck

Door de achterwielen dicht tegen elkaar aan te monteren, in combinatie met de brede banden wordt de insporing in het veld tot een minimum teruggebracht.


Bandenkeuze

Toepassing van diverse banden voor verschillende omstandigheden is mogelijk, met als voordeel dat de hefcapaciteit verhoogd kan worden.


Meer weten?