BT intern transportmachines

Sinds 2007 zijn wij dealer van de complete BT range magazijntrucks. Het merk BT is een van de wereldmarktleiders op het gebied van intern transportmachines en bestaat al meer dan 60 jaar.

BT-trucks zijn verkrijgbaar over de hele wereld. BT biedt een uitgebreid gamma produkten voor interne goederenhandling aan voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Dit zowel voor de produktie als de dienstverlenende sector. De klemtoon ligt op transport, distributie en opslag.

Uitvinder van de handpallettruck

BT heeft in 1946 de handpallettruck of 'pompwagen' uitgevonden, zoals we die vandaag de dag kennen. Inmiddels heeft BT dus al een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis opgebouwd om de beste palletwagens en pompwagens te produceren. Wist u dat er wereldwijd inmiddels meer dan 3.000.000 palletwagens verkocht zijn sinds de introductie van de BT palletwagen? De BT handpalletwagen vertegenwoordigt dus niet voor niets de standaard.

De BT Lifter-range handpallettrucks is geheel naar wens af te stemmen op iedere toepassingen. Dit maakt de trucks geschikt voor een breed scala aan intern transporttoepassingen, zoals horizontaal transport, orderverzamelen, laden / lossen en stapelen. De duurzame handpalletttrucks van BT, die ontwikkeld zijn op basis van gebruiksvriendelijkheid, maken veilige en efficiënte verplaatsing van goederen mogelijk met een minimale inspanning. De laagheffende BT Lifter en BT Pro Lifter trucks uit de L-serie bieden een hefcapaciteit van maximaal 3 ton, terwijl de H-serie hoogheffende handpallettrucks een capaciteit van 1 ton hebben en hefhoogtes tot 800 millimeter bieden. Voor eenvoudige stapeltoepassingen biedt het BT Lifter-assortiment de veelzijdige S-serie handmatige en elektrische stapelaars.

BT Levio elektrische pallettrucks

De BT Levio-serie elektrische pallettrucks bestaat uit pallettrucks voor uiteenlopende toepassingen. Zoals horizontaal pallettransport, laden / lossen en orderverzamelen. Deze compacte pallettrucks zijn snel en krachtig, waarbij ten allen tijd de nadruk op veiligheid en gebruiksgemak voor de gebruikers niet uit het oog wordt verloren. De palletwagens zijn verkrijgbaar in diverse versies, zoals; meeloop-, platform-, instaand en inzittende pallettrucks. Dit maakt de BT Levio-range geschukt voor een breed scala aan toepassingen, zoals magazijnen en winkels. Alle BT elektrische pallettruckmodellen zijn tevens geschikt voor gebruik in koel-en vriesruimtes.

BT Staxio elektrische stapelaars

Geschikt voor stapelen, dubbele pallethandling, orderverzamelen en horizontaal transport: de BT Staxio elektrostapelaars zijn ideaal voor uiteenlopende intern transporttoepassingen. Met hefcapaciteiten tot 2 ton en hefhoogtes tot 6,3 meter zijn de stapelaars van BT snel, krachtig en eenvoudig in het gebruik. De BT Staxio-serie biedt een stapelaar voor uitéénlopende toepassing,zoals meeloop-, platform-, instaande en inzittende modellen. Ook alle stapelaars in de BT Staxio-serie zijn ook geschikt voor gebruik in koel- en vrieshuizen.

Orderverzamel trucks, snelle efficiënte Orderpickers met werkhoogtes tot 12 meter -

BT Optio orderverzamelaars

De BT Optio-serie orderverzamelaars is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan uiteenlopende eisen m.b.t. verzamelhoogte, beheersbaarheid en hefcapaciteit in orderverzamelingstoepassingen.

Efficiënt orderverzamelen onder alle omstandigheden

Met negen orderverzamelaars op laag niveau is de BT Optio L-serie geschikt voor orderverzamelen op zowel het eerste als tweede niveau. De M-serie heeft verzamelhoogtes tot 6,3 meter en de H-serie tot 12 meter. Dit assortiment orderverzameltrucks voor laag, gemiddeld en hoog niveau is net zo effectief in gekoelde omgevingen.

BT Reflex reachtrucks

De krachtige reachtrucks van de BT Reflex-serie, die geschikt zijn voor indoor horizontaal transport en stapelen, zoals in magazijnen, distributiecentra en logistiekbedrijven bieden een hoge versnelling en een uitzonderlijke driveability voor optimale palletverplaatsing. Met hefhoogtes tot 12,5 meter en hefcapaciteiten van 1,2 tot 2,7 ton biedt de BT Reflex-serie truckmodellen die geschikt zijn voor blokstapelen, gebruik in inrijstellingen en behandeling van lange lasten. Even effectief in gekoelde omgevingen en koelhuizen zijn onze hoogwaardige reachtrucks makkelijk programmeerbaar en voorzien van unieke veiligheidsfuncties voor een betere lasthantering en een verbeterde ergonomie voor de bestuurder.

BT Vector smallegangentrucks

Perfect voor het optimaal benutten van opslagruimte biedt het BT Vector assortiment smallegangentrucks (VNA) man-down trucks voor snelle zijwaartse palletverwerking en man-up trucks voor verwerking van hele pallets en orderverzamelen op hoog niveau in zeer smalle gangpaden.

Met hefhoogtes tot 14,8 meter, een hefcapaciteit tot maximaal 1,5 ton en de mogelijkheid om in zeer smalle gangpaden tot 1460 millimeter te werken, kunnen deze veelzijdige trucks gebruikt worden met inductie- of railgeleiding. Elke VNA vorkheftruck levert uitstekende prestaties in combinatie met veiligheid en comfort voor de bestuurder. Alle trucks in het BT Vector-assortiment zijn geschikt voor gebruik in koel- en vriesruimtes.

Meer weten?