Toyota heftrucks

Al sinds 1969 zijn wij dealer van Toyota vorkheftrucks. Toyota is de grootste fabrikant van heftrucks en heeft een goede naam vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het programma van Toyota bestaat uit vorkheftrucks met verbrandingsmotor of elektrische aandrijving en industriële trekkers.

Toyota Elektrische Heftrucks voor elk denkbare toepassing

Het Toyota-assortiment 3- en 4-wiel elektrische vorkheftrucks is geschikt voor uiteenlopende toepassingen binnen en buiten, waaronder laden en lossen van goederen, lijntoevoer, stapelen, orderverzamelen en horizontaal transport. Met de keuzemogelijkheden voor 24, 48 en 80 volt en lastcapaciteiten van 1 tot 8,5 ton leveren de elektrische heftrucks van Toyota sterke prestaties, exact afgestemd op uw wensen en eisen.

LPG en Diesel Heftrucks met een hefcapaciteit van 1,5 tot 8 ton

Het Toyota-assortiment door diesel of lpg aangedreven heftrucks die hoofdzakelijk voor buitengebruik zijn bedoeld, bieden hefcapaciteiten van 1,5 tot 8 ton. Betrouwbare industriële motoren van Toyota bieden snellere acceleratie en hefsnelheden, waardoor de productiviteit verhoogd wordt tijdens stapelen, het laden en lossen van goederen en horizontale transportfuncties.

Industriële trekkers

Het BT Movit en Toyota Tracto assortiment industriële trekkers biedt een nog grotere veiligheid en efficiëntie in horizontaal transport en orderverzameling. Onze trekkers waarmee lasten met of zonder pallets kunnen worden getrokken, zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, waaronder productielijnen, cross-dock logistiek, luchthavens, stations en havens. De BT Movit- en Toyota Tracto-series bieden meelopende, inzittende en instaande elektrische trekkers en inzittende trekkers met verbrandingsmotor voor zware toepassingen. De trekkers in dit assortiment zijn geschikt voor uiteenlopende behoeften met betrekking tot rijafstanden, de zwaarte van de treklast en de gebruiksfrequentie.

Veiligheid, Productiviteit en Duurzaamheid

Elke Toyota heftruck is uitgerust met het unieke Systeem voor Actieve Stabiliteit op heftrucks (Toyota SAS). Uitgevoerd met Toyota System of Active Stability (SAS). Een revolutionaire Toyota technologie die een nieuwe standaard neerzet in veiligheid, comfort en productiviteit

Hoe werkt SAS? Toyota SAS is een elektronisch systeem dat automatisch 3.000 vorkheftruckfuncties controleert en grijpt in waar nodig. Aan dit revolutionaire concept is twee jaar gewerkt met een team van ruim 30 toegewijde ingenieurs. SAS wordt beschermt door 126 Toyota patenten.

De SAS besturingseenheid berekent, op basis van de gegevens die sensoren doorzenden, of de vorkheftruck al dan niet in een potentieel gevaarlijke positie dreigt te komen en zal de overeen stemmende functies activeren om de veiligheid te verhogen zonder de productiviteit te verminderen.

Het SAS systeem biedt u onder andere:

  • Stabiele achteras
  • Neighoekbegrenzing
  • Automatische vorkhorizontaalstelling
  • Automatische stuursynchronisatie

De elektroheftrucks zijn uitgerust met AC-motoren om de veiligheid voor de heftruckbestuurder en de productiviteit te verhogen.

Gebruikte machines

Naast nieuwe heftrucks hebben we een sterk wisselende voorraad tweedehands heftrucks. 

Meer weten?