Tijd voor de winterbeurt van uw tuinmachine

Tijd voor de winterbeurt van uw tuinmachine

In de winter staat u waarschijnlijk niet stil bij het onderhoud van uw grasmaaier. Om u in het voorjaar niet voor verassingen te laten staan met een weigerende maaimachine, kunt u ook deze winter weer terecht op onze vestiging te Nieuwerkerk voor het winteronderhoud aan uw maaier. Breng daarom uw tuinmachine bij ons langs voor een winterbeurt!

Zitmaaiers gratis ophalen en thuisbrengen

Tijdens de periode van 1 november 2020 tot 15 maart 2021 halen we zitmaaiers op Schouwen-Duiveland gratis op voor de winterbeurt. Tijdens het maaiseizoen brengen we voor het halen en brengen € 25,00 in rekening. Wilt u uw machine opgeven? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met u op voor het ophalen van uw maaier. Het kan dus zijn dat u nu uw machine aanmeldt, maar dat wij u pas in februari bellen voor het ophalen van uw grasmaaier.

We proberen de ritten te combineren, zodat we meerdere machines uit dezelfde regio op kunnen halen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u uw machine terug heeft voor het nieuwe maaiseizoen weer begint.

ASPEN 4-takt benzine

Bij een onderhoudsbeurt vullen wij de tank van uw maaier met twee liter Aspen 4-takt benzine. Dit biedt u extra zekerheid dat uw grasmaaier in het voorjaar probleemloos start. Als uw tank gevuld is met normale benzine, loopt u het risico dat de brandstofleidingen van uw maaier gaan vergommen en deze verstopt raken.

Onderhoud van uw Husqvarna Automower robotmaaier

Uiteraard bent u ook welkom met uw rototmaaier voor een winterbeurt. Om u een idee te geven van de werkzaamheden die uitgevoerd worden tijdens een servicebeurt geven wij hierbij een overzicht :

  • Lagers van wielen controleren en zo nodig vervangen. Wanneer de lagers versleten zijn, draaien de wielen zwaarder, met als gevolg dat de maaicapaciteit afneemt en het vergt meer van de accu;
  • Lagers messchijf en mesjes controleren en zo nodig vervangen Dit zorgt ervoor dat het maairesultaat optimaal blijft;
  • Stekkerverbindingen controleren;
  • Foutcodes nachecken en zo nodig aan de hand van de foutcodes de functies verbeteren door instellingen te wijzigen;
  • Accu testen;
  • De Automower updaten met de laatst verschenen software; - Als laatste wordt de Automower altijd getest op ons eigen proefveld.

Tijdens de winteractie geven we 10% korting op de onderdelen die vervangen worden aan een Automower.

Wilt u meedoen aan de wintercampagne? Breng dan uw Automower vandaag nog naar Gebr. Weststrate in Nieuwerkerk.