Dewulf - The harvester specialist

Dewulf - The harvester specialist

Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe ze dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

Er zijn tenminste 4 goeie redenen om voor een Dewulf rooier te kiezen:

Zeker van een kwalitatief eindproduct

Of uw product voor de versmarkt of voor de verwerkende industrie bestemd is, Dewulf rooiers houden mechanische beschadiging zo miniem mogelijk. Met gespecialiseerde en uitgebalanceerde systemen voor opname en transport. En met een ongeëvenaarde reinigingscapaciteit.


Rooien in alle omstandigheden

Dewulf maakt het verschil tussen rijden en stilstaan. In droge of natte omstandigheden, vlak of heuvelachtig, Dewulf zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteit blijft draaien. Dewulf chassis zijn robuust en stabiel, en hebben een ongeëvenaarde bodemvrijheid.

Gemakkelijk onderhoud

Dewulf bouwt zijn rooiers zodanig dat u zo weinig mogelijk tijd moet besteden aan onderhoud. Zo hebben de rooiers een open en zeer toegankelijk chassis, en gebruiken ze kwalitatieve standaard componenten die wereldwijd beschikbaar zijn. Verder geeft Dewulf de voorkeur aan hydraulische aandrijvingen in plaats van mechanische, omdat die minder onderhoud nodig hebben.

Een persoonlijke aanpak

Dewulf houdt het graag persoonlijk. Dat wil zeggen dat u met mensen praat, niet met machines. U heeft een probleem? Dan kijken we samen voor een oplossing, zodat u zo snel mogelijk aan het werk kunt. Correcte service en streven naar verbetering. Daar staat Gebr. Weststrate, samen met de mensen van Dewulf dagelijks garant voor.

Meer weten?