New Holland

New Holland

New Holland is producent van tractoren, oogstmachines en verreikers, en marktleider in Nederland. Dankzij het gebruik van geavanceerde systemen is dit kwaliteitsmerk één van de voorlopers op wereldniveau geworden.

Gebr. Weststrate B.V. is al jarenlang  exclusief merkdealer van New Holland voor midden-Zeeland. In 1958 werd Gebr. Weststrate B.V.  aangesteld als Ford District Dealer. Door deze lange samenwerking is veel ervaring en kennis opgebouwd die steeds actueel wordt gehouden door bijscholing van onze medewerkers. 

Sinds 1895 verbindt New Holland zich ertoe oplossingen te voorzien die de landbouwefficiëntie en -productiviteit verbeteren met toegankelijke technologie. In 2006 werd de "Clean Energy Leader"™-strategie gelanceerd voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen: meer dan 80 productlijnen en 300 modellen.

Meer weten?